Yoga-avonturen

De boeken worden meer en meer gebruikt tijdens yogaklasjes voor kinderen.

Deze mooie vermelding kreeg ik van Katleen van Vlinderboom:

De Herfst is één van mijn lievelingsthema’s om uit te werken. De kleuters en hun mama/papa worden helemaal ondergedompeld in de geuren en kleuren van het herfstbos, de oudere kinderen ontdekken met hun ouder net zoals Elbert Eik hoe leuk het kan zijn om je open te stellen voor iets nieuws

 

 

 

 

 

 

 

En deze van La Connessione:

Op avontuur naar zee, gezellig genieten van het wondermooie verhaal van de bril van Wakasi en regenboogvis Cora, om vervolgens onze eigen kleuren en talenten te tekenen… wat een mooie visjes en kleuren er dan ontstaan, en prachtige kinderverhalen!! Puur genieten!! En een dikke dankjewel aan Wendy Janssens met haar prachtig nieuw boek ‘verhalen voor gevoelige oortjes 2’, zóó mooi!! Ik kon niet anders dan het al in mijn les te gebruiken!

 

 

 

 

 

 

Leuk om te zien!  Veel plezier nog!

Bijzondere dagen …

Maar liefst 314 boeken werden er verkocht de voorbije twee weken. Ik ken niks van boekcijfers, maar volgens mij is dat veel.  Een verslag van de boekvoorstelling volgt nog!
Ook vandaag, op de Dag van de Beelddenker ging het hard en jullie reacties hebben me vaak gepakt.
Dankbaar ook dat ik spreker mocht zijn en jullie mee mocht nemen langs mijn pestmotjes
Tussendoor vieren Katrien en ik een beetje, altijd met hetzelfde recept: cava en een sushiboot

 

 

 

 

Schol, op jullie! Merci!

En de boeken ook … uiteindelijk …

Verslag van een bewogen dag:
Om 10u zaten Katrien, haar zoon Lucas en ik al paraat voor de levering. We kregen een berichtje dat de boeken zouden toekomen tussen 13u en 15u bij mijn ouders. Ondertussen hielden we ons dus maar nuttig bezig.
Om 14u waren we bij mijn ouders, maar er kwam geen levering. Om 15u bleek de vrachtwagen bij mij thuis te staan. Hij ging er in 5 minuten zijn, maar deed er een uur over om 3 km verder te rijden. No comment
Enfin, om 16u konden we de doos dan eindelijk uitpakken en klonken we nog eens op het mooie resultaat.
Mijn ouders en ik vlogen er daarna in om maar liefst 60 pakketten te maken. Morgen worden ze verzonden.
Dank je wel voor zoveel bestellingen, dank je wel Katrien voor je prachtige tekeningen en steun, dank je wel Lucas, mama en papa voor de helpende handen <3
Zondag onthullen we de cover, eerst even genieten van de boekvoorstelling en van het boek …

De cd’s zijn er!

Vandaag haalde ik de cd’s op.  Ik testte er meteen eentje uit in de auto. Speciaal om je eigen cd te beluisteren.   Ik zong de liedjes van Damien in, samen met zijn dochters.  Hun gouden stemmetjes maken de liedjes compleet.


 

 

 

 

 

 

Morgen komen de boeken toe (fingers crossed) en gaan deze en vele andere pakketten naar de post. De bureau geraakte stilaan te vol, opschuiven naar de living dan maar.  Ik ga door tot ik niet meer binnen kan 😉


Pre-order

Here we go! Het plan :

– je plaatst een bestelling vanaf 1 oktober via janssenswendy@outlook.be (boeken, muziekcd, krachtkaartjes, vertelplaten …)
– ik stuur je de betaalgegevens en maak een envelop voor je klaar
– 6 oktober worden de boeken en cd’s geleverd en maak ik je pakket
– ten laatste 11 oktober krijg je alles thuis

 

 

 

 

 

De andere verkooppunten worden stapsgewijs opgestart.

Voor mensen uit NL: ik probeer de boeken verkoopbaar te krijgen bij Proxis tegen 13 oktober. Je betaalt daar geen verzendkosten bij een bestelling boven 30 euro.

Nog even over de muziek: je kan deze bestellen op cd, maar de liedjes zijn ook beschikbaar via de streamingdiensten en iTunes.

Ander nieuws:

Een paar maanden geleden kreeg ik van de Canon cultuurcel de vraag of ik mijn cover wou mailen. Het boek zou verschijnen in de publicatie van Beste boeken juf/meester 2017. En dat deed het ook, tadaaaaa …
Hier vind je de volledige publicatie: http://canoncultuurcel.be/…/det…/beste-boekenjufmeester-2017

“We zijn gegroeid …”

“Is deel 2 anders dan deel 1?”

Awel, nee en ja

Nee: Het is opnieuw een boek met tien thema’s, andere dan in deel 1. De inhoudstafel vind je hier alvast.
Kleurige titels, de opdrachtbladen, de groene schuttingsbladen, het lettertype, de muzieknoten bij 5 titels, de lijntekeningen, … het is er nog allemaal.

Ja: De tekeningen zijn digitaal getekend, wat heel andere mogelijkheden biedt. De kleuren zijn feller en er werd geëxperimenteerd met de plaatsing ervan. Het boek heeft een ander soort energie, moeilijk uit te leggen.

“We zijn gegroeid”, zei Katrien vorige week tijdens een nachtelijke werksessie.   Benieuwd of jullie dat ook vinden …

Titel derde boek …

Vanmiddag verzond ik de muziek in twee goeie formaten, de cdhoes en het cdlabel, prima op tijd. Er kwam een mailtje terug met daarin de mededeling dat de ‘master’ in ddp formaat aangeleverd moet worden. Shoot me!
O en ik heb een UPC barcode (toch al flink hé), maar moet ook nog een EANcode hebben om te kunnen verkopen. En ik weet nu echt niet meer welke code dan wel op de cdhoes moet komen??? Aaarrrggghhh!
Dit wordt de titel van mijn derde boek (als ik van dit avontuur bekomen ben):