Pakketjesdag …

Donderdag was het de langste dag, internationale selfiedag, start-van-de-zomer dag, wereld yogadag … Hier was het (alweer) pakketjesdag. 1f642  Dikke zoen!

pakketjes-300x225

 

 

 

 

 

 

What else?

Woensdagavond zat ik zelf nog eens op de schoolbanken voor een opleiding WooCommerce. Wie weet komt er dus ooit een webshop, gekoppeld aan de site. Zouden jullie dat leuk vinden?

Laatst keek ik nog eens naar de recensies op Bol en het enige minpuntje is ‘prijzig’. Ik kan dat heel goed begrijpen, want het lijkt alsof een boek 24,20 euro kost.
Even rechtzetten: Als je kijkt bij Verkoper, dan zie je mijn naam staan, als partner van Bol. Het betekent dat ik de verzendingen zelf doe. Je betaalt 20 euro voor het boek + 4,20 euro verzendkosten. De melding ‘gratis verzending’ staat er waarschijnlijk omdat het om een bedrag boven de 20 euro gaat, maar klopt dus niet.
Als je twee boeken bestelt, betaal je jammer genoeg 3,40 euro verzendkosten teveel. Ik kan dat niet anders instellen.
Bij een rechtstreekse bestelling, bedragen de verzendkosten vanaf 2 boeken ‘maar’ 5 euro. Je krijgt bovendien een cadeautje bij deel 2 en ik krijg meer centjes.
Versta me niet verkeerd, ik ben blij met elke bestelling, via welk kanaal dan ook, maar nu weet je hoe het ‘marcheert’. 1f642

De agenda werd aangevuld met een aantal marktjes, op de pagina inhoud kan je nu bladeren door de boeken en volgende week komt er alweer een nieuw verkooppunt bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *