Activiteiten

Vorige week vrijdag was ik te gast in de Vrije Basisschool van Houwaart voor de opening van de eerste Little Free Library. Het concept is simpel: geef een boek, neem een boek, en dat gewoon aan de schoolpoort.
Ik las er drie verhalen voor uit deel 2 aan drie graadklassen. Daarna mochten ze vragen stellen over het maken van een boek.
Ik vertelde hen over mijn gelukskriebeltje, telkens als ik een verhaal schreef en hoe belangrijk het is om datgene te zoeken waar je blij van wordt en het vooral vast te houden.
De leerlingen gingen buiten, een jongen van 11 kwam naar me toe. Met glimmende ogen zei hij: ‘Ik heb mijn kriebel al gevonden: vliegtuigen.’ En weg was hij.

dscn1493-700x525

 

 

 

 

 

 

 

sparkle-700x700

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gisteren beleefden we een fijne namiddag in cc Zwaneberg. Een 20-tal kinderen en hun (groot)ouders kwamen luisteren naar de vlinderboom, zingen en knutselen. Een fijne samenwerking met de bib van Heist Od Berg.

IMG_20171115_151706-700x499

De volgende weken staan er nog heel wat activiteiten op het programma.  Snuister gerust eens rond in de agenda.  Warm welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *