Als een trein …

Ouders: “Komde gij nu weer een doos halen?” 1f642
Boek 2 doet het goed, maar boek 1 gaat werkelijk als een trein. Ik zie de stapel dozen zakken met de week. In februari zal het twee jaar uitgegeven zijn, straf!
De heerlijke woorden van illustrator Katrien: “Das toch keigoe, die willen binnenkort allemaal den 2.” Ik stem voor 1f642

Hieronder een aantal van de vele mooie reacties. Het blijft me verbazen 2764

“Tijdens oudergesprekken beveel ik altijd uw boeken en krachtkaartjes aan voor kleuters van de 3de kleuterklas. De ouders en kids zijn dolenthousiast, ze voelen zich begrepen en gesteund.”

“Ik ben super blij dat er boeken zoals die van u bestaan, zodat mijn dochter zich erkend voelt en begrepen … want ik heb er jaren moeten over doen …”

“Ik zou graag deel 2 integreren in mijn kinderyogalessen. Weer zoveel kids die bereikt kunnen worden en sterker staan dmv deze verhalen. ”

“Heb deel 1 en is favoriet van heel wat hoogsensitieve kindjes en andere in mijn omgeving.”

“Deel 1 heb ik vandaag gepromoot tijdens de kindercoachopleiding waar ik mee ben begonnen.”

“Onze kindjes zijn helemaal weg van het eerste boek. Zijn heel benieuwd naar de tweede.”

“Deel 1 is alvast zeer geliefd in het ckg. De begeleiders wachten vol ongeduld om met dit boek aan de slag te gaan en heel wat kinderharten te verwarmen.”

“Mijn kleine pruts kwam vrijdag dolgelukkig thuis want de juf had in de klas voorgelezen over haar gevoelige oortjes uit Gevoelige oortjes.”

“Ik geef coaching en het eerste boek is al zo’n groot succes.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *