Coach … en toch niet …

November 2012 begon ik een opleiding tot (kinder)coach bij Lazuli Training, die twee jaar zou duren. Ik leerde er mezelf beter kennen, deed er veel inzichten op (merci Eva) en ontmoette er hele bijzondere mensen die vandaag nog steeds aan mijn zijde lopen.
Daar werd ook het schrijven getriggerd. Iets wat onmogelijk leek, werd de start van een ongelofelijk avontuur.
Vaak vragen mensen me om individuele begeleiding, maar ik voel dat dat momenteel niet mijn weg is. Daarom ben ik zo blij dat er zoveel dokters, psychologen, therapeuten, coaches, logopedisten, leerkrachten, yogi’s … de boeken mee verspreiden. Dankzij jullie kan ik zoveel meer kinderen bereiken en ondersteunen. Dank je wel!
En nee, ik schrijf geen verhalen voor kinderen met problemen. Ik schrijf ze voor kinderen (en volwassenen) met een uitdaging. (H)erkenning is vaak genoeg. En dat is misschien wel het grootste inzicht dat ik kreeg. 1f642

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *