Een echte feestdag!

13 oktober 2016: Ik ontmoet de maker van de muziek, Damien, en zijn vrouw op een cursus in Nederland. We worden aan elkaar voorgesteld door mijn vriendin Nancy Verhaeghe. Ze kennen het boek via Sensitief vzw. Ik vertel over mijn droom om liedjes te maken bij de verhalen, hij over zijn passie om muziek te maken … Bij een kop thee en een banaan wordt er afgesproken dat hij wel eens iets wil proberen. Een dik half jaar later zijn er tien liedjes klaar.
De cursus was misschien niet helemaal mijn ding, maar ik was absoluut op de juiste plaats op het juiste moment 🙂

Vandaag mag ik jullie een teaser laten horen van de liedjes die in het najaar zullen verschijnen.  Best wel spannend 🙂 

Je hoort stukjes van:

  • De parel van durf (deel 2)
  • De waarheidskoffer (deel 1)
  • De elfentruc (deel 1)
  • Izzy’s tocht (deel 1)
  • Dolly’s truc (deel 2)
  • Tipi-Toppie (deel 2)
  • De vlinderboom (deel 2)
  • De lelieweg (deel 2)

 

Benieuwd naar jullie reacties 🙂

Er is ook een liedje bij het verhaal van de verbeeldkleren en de twee bruggetjes.

The making of laat ik hem graag zelf vertellen op https://www.verhalenvoorgevoeligeoortjes.com/team/

Welkom in ons topteam!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.