En de boeken ook … uiteindelijk …

Verslag van een bewogen dag:
Om 10u zaten Katrien, haar zoon Lucas en ik al paraat voor de levering. We kregen een berichtje dat de boeken zouden toekomen tussen 13u en 15u bij mijn ouders. Ondertussen hielden we ons dus maar nuttig bezig.
Om 14u waren we bij mijn ouders, maar er kwam geen levering. Om 15u bleek de vrachtwagen bij mij thuis te staan. Hij ging er in 5 minuten zijn, maar deed er een uur over om 3 km verder te rijden. No comment 1f609
Enfin, om 16u konden we de doos dan eindelijk uitpakken en klonken we nog eens op het mooie resultaat.
Mijn ouders en ik vlogen er daarna in om maar liefst 60 pakketten te maken. Morgen worden ze verzonden.
Dank je wel voor zoveel bestellingen, dank je wel Katrien voor je prachtige tekeningen en steun, dank je wel Lucas, mama en papa voor de helpende handen <3
Zondag onthullen we de cover, eerst even genieten van de boekvoorstelling en van het boek …

Een gedachte over “En de boeken ook … uiteindelijk …

  1. Elly Jans schreef:

    Ik heb het eerste deel ‘boek’ in de Standaard besteld. Daar konden ze mij niet helpen met krachtkaarten en de vertelplaten: ze hebben een isb nr nodig, die is niet aanwezig. Kan jij mij helpen om alles op school te krijgen?
    Moet ik het via jou bestellen?
    Europaschool Genk.
    Groetjes, Elly

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.