Grootse, kleine man

FAQ: “Vanaf welke leeftijd kan ik je boeken voorlezen?”
Ik plakte er oorspronkelijk een minimumleeftijd op van 6 jaar, maar deze reactie en andere, vertellen me dat het ook jonger kan:

“Mijn zoontje zei me gisteren: ‘Mama, ik ga dat boek eens mee naar school nemen, of kunnen we andere kindjes dat boek niet geven? Zo kunnen ze ook sneller in slaap vallen door het verhaal van de tipi-toppie.’
Hij moet nog 5 jaar worden. De boodschap van sommige verhalen komt echt wel binnen. ♥”

Vandaag vertrekken er vier boeken naar scholen. Stillekes aan grootse, kleine man …

What else?

Ik ga graag naar lezingen van collega’s, altijd boeiend om te zien hoe zij een avond invullen. Vanavond stond ‘Gevoelige kinderen met een sterke wil’ van Kleipas Sandra op het programma. Ze loodste een goedgevulde bib van Vilvoorde doorheen de kenmerken en tips met de nodige ‘hollandse humor’. 1f642
Het was ook erg druk op het boekenstandje en ik mocht maar liefst 13 exemplaren signeren. Dank je wel Sandra en om mijn boeken een warm nest te geven.

Andere data: www.inpraktijk.be/agenda

sandra-300x225

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *