Het antwoord …

Weet je dat ik het uitbrengen van deel 2 bijna spannender vond dan deel 1?
Bij een eerste boek zijn er de familie en vrienden die je steunen of mensen die curieus zijn omdat ze je kennen. Bij boek 2 kan je iets minder rekenen op de aankopen ‘uit sympathie’.
Er waren ook verwachtingen, niet in het minst van mezelf. Zou ik nog eens tien verhalen kunnen schrijven die iets kunnen betekenen voor kinderen en hun ouders? Zou ik een ‘beter’ boek kunnen maken?
Ik heb altijd gezegd dat ik pas bij boek 2 zou weten hoe goed boek 1 écht is …
Ondertussen weet ik het antwoord en kan ik opgelucht ademhalen. Bedankt voor de vele bestellingen en bijzondere reacties de voorbije weken. Zo sympathiek 1f642

potlood

 

 

 

 

 

Ander nieuws: Onze Facebookpagina haalde deze week de kaap van 3000 likes! Straf!
Sinds kort vind je ons ook op Instagram onder de naam @gevoeligeoortjes (de volledige naam was net een letterke te lang 1f609  )
Op Pinterest vind je ons wel onder Verhalen voor gevoelige oortjes. Je ontdekt er alle knutselideetjes per verhaal.
Sociale media … voor dit project bijna onmisbaar. En toch … Echt contact met jullie en zeker met de kinderen blijft natuurlijk het leukste! Je vindt ons de volgende weken op verschillende plaatsen, helemaal live 1f642    Check de agenda!

Ken je Pluizer Linc al? Deze organisatie werkt aan leesbevordering en geeft diverse workshops. Op hun site vind je ook recensies van kinderboeken, handig ingedeeld in thema’s of aantal sterren.
Af en toe recenseren ze ook boeken in eigen beheer en ik had het geluk dat het mijne gekozen werd vorig jaar. We kregen maar liefst 3 sterren, super content mee. Je kan de recensie lezen bij reacties.
Deel 2 kreeg dinsdag groen licht en zal een recensie krijgen.  Fingers crossed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.