Het leven van een zelfstandige ;-)

Yep, met deze factuur weet ik het zeker, ik ben zelfstandige. In oktober nog zo eentje ๐Ÿ˜‰

2016-09-08-17.17.49-300x169

 

 

 

 

 

 

Gelukkig besloten heel wat mensen net deze week boeken en krachtkaartjes bij te bestellen voor komende verjaardagsfeestjes en andere cadeaumomenten. Voorzienig noem ik dat, dankjewel! Ook verschillende CAW’s zullen werken met het boek, helemaal geweldig!ย  Ik kan tot 15 kilo verzenden via kiala en zelfs meer via proxis.com ๐Ÿ˜‰

Regelmatig zeggen mensen me dat ze het boek graag cadeau zouden doen aan een kind maar dat ze bang zijn dat de ouders zouden denken dat zij denken (volg je nog?) dat het kind een ‘probleem’ heeft. Ik begrijp die reactie. En toch … Misschien mogen we wat meer ons gevoel volgen en erop vertrouwen dat het ok is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.