Het mooiste kerstgeschenk …

Het was hier even stil, maar dat was dan vooral omdat ik niet stilgezeten heb. Ik werkte op school alles af en zat bijna elk weekend op een kerstmarkt om te signeren. Je vond me in Gent, Aarschot, Heist op den Berg, Gijmel en ook in Putte, samen met Ines van het boek Dappere draak.

Ik nam ook wat tijd om te vieren, zoals hier op Ondernemend Aarschot feest in het huis van de kerstman met de supermadammen van T Pure vrouwtje, Atelier Mijn Wonderland, Thee met een Verhaal, Twalsiree.be en Beleefboerderij De vliertuin.

En ik verzond 200 boeken, efkes tussendoor. Donderdagmiddag was alles ineens op: de verzenddozen, de enveloppen, de krachtkaartjes … Normaal ben ik de voorzienigheid zelve, maar ik werd gepakt in snelheid. 😉
Gelukkig leverde Bol ook snel en Katrien en haar mama vlogen aan hun naaimachine voor de krachtkaartzakjes. Weer helemaal ready om te verzenden.

Ik ging ook kerstshoppen natuurlijk en was blij verrast om de boeken mooi uitgestald aan te treffen in de Standaard Boekhandel Aarschot, echt fijn.

Een ding is zeker: er zullen deze dagen heel wat lezertjes bijkomen en dat is voor mij het mooiste kerstgeschenk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.