HSP Symposium: de voorbereidingen

Het HSP Symposium komt eraan en dat vraagt toch wat voorbereiding.  We willen die dag natuurlijk zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met het boek en de kaartjes.  Je zal ons in ieder geval vinden dankzij dit foambord:

foambord-300x296

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Begin januari kocht ik twee rollen van dit gewelvlinderboom-2-169x300  dig glimmende cadeaupapier, ideaal voor een promotie-ideetje.

Het ideetje groeide en ik had meer vlinderpapier nodig. De winkel was niet meteen bij de deur, maar ik vond natuurlijk nergens anders nog mijn zin. Met het flauwe excuus dat ik toch nog eens naar de Decathlon wilde, keerde ik vandaag terug en gelukkig was er nog een hele voorraad (nu niet meer 1f609  ).
‘Goed is goed genoeg’, leert kabouter Wiebelmuts ons in het boek, maar als het perfect kan en je daar plezier aan hebt, moet je niet onnozel doen hé 1f609    We weten weer wat doen vanmiddag, rollen maar 1f642
O ja, ik kocht niks in de Decathlon. Ik ben nu eenmaal niet zo sportief aangelegd, daar moet ik ook niet onnozel over doen 1f642

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.