Nachtelijke ideetjes, ready to launch!

Ik heb het al eens over ‘nachtelijke ideetjes’. Ik zie mezelf dan een activiteit doen, kan er al helemaal inkruipen en als het me ‘pakt’, besluit ik om het te doen.
Het ideetje om een men-only lezing te doen, passeerde regelmatig maar ik heb het telkens opgeborgen wegens ‘zijde gij zot!’-stemmetje en waar gade dat doen? Tja… En toch … Elke keer zeggen de vrouwen op de lezing ‘dit had mijne man moeten horen’. Niet alleen als partner of papa maar regelmatig ook voor zichzelf.
De ideale locatie kwam op mijn pad via een kleine hint en een open houding van buurman en dus geef ik mezelf een van mijn grootste uitdagingen. Ik hoop jullie (vrijwillig) te ontmoeten bij Buurman Aarschot.

uitnodiging-buurman-212x300

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar we denken ook aan de kids natuurlijk.  Een van mijn favoriete plekken in Aarschot is het Atelier, zeker als de kachel brandt 😉  Ik deed er mijn boekborrel en nu wil ik er graag een nieuw verhaal voorstellen.  Zo weet je meteen waarvoor al die vlinders dienen die jullie zagen passeren.  Warm welkom!

uitnodiging2-212x300

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.