Parel van durf, uitgelegd door de kids zelf :)

Al weken zit ik te knabbelen over hoe ik nu moet vertellen wat ‘mijn plan’ was met de parel van durf (deel 2). Ik vond de juiste woorden (nog) niet. Vanmorgen kreeg ik deze post van een mama, van timing gesproken 😉

“Gisteren hadden onze kinderen schoolfeest. Seppe (5) en Fien (3) vonden dat optreden heel spannend. Ik heb dan De parel van durf voorgelezen. Ze hingen aan mijn lippen. En toen kregen ze hun parel van durf. Een hele voormiddag hebben ze er mee rondgelopen. Hij ging ook mee naar het schoolfeest als hun kostbaarste bezit. Mee de fiets op in een zakje, vastgeklemd in hun handjes.
Na het omkleden achter de coulissen hadden ze de parel niet meer nodig. Ze stonden allebei vol kracht en durf hun dansje op te voeren. Ik ben zo onwijs trots op hen!
Achteraf zeiden ze: ‘Mama, onze parel van durf heeft echt gewerkt!. Seppe zei: ‘Die parel zit in mijn hart hé mama’. Zo’n wijs kereltje van 5.”

En daarmee is alles gezegd. 🙂
Je ontvangt een parel van durf per kind bij een rechtstreekse bestelling van deel 2, als cadeautje. Maar je kan perfect zelf een eigen parel verzinnen of eentje laten knutselen. Het gaat om de intentie.

parel-van-durf-5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *