Onze lezers

Jullie reacties raken me diep en ik neem ze dan ook graag op in mijn leukeherinneringsgangetje. Hieronder een kleine greep uit de vele reacties. Alles lezen? Je vindt het hier

Van (groot)ouders en kinderen

“Een must read voor ieder kind (samen met ouders/juf) en ideaal om écht connectie te maken met je kind en te weten wat er bij hen leeft.”

“Je boeken worden thuis enorm gesmaakt! Een momentje waarop we samen eventjes over hun gevoelens kunnen praten. Niet evident in deze druk-druk-druk tijden voor zowel kinderen als ouders.”

“Het is buitengewoon heerlijk om er samen met mijn kinderen op ontdekking in te gaan. Ik lees nu weer heel graag voor met mijn kindjes en krijg de meest boeiende gesprekken nadien met hen. Dit is werkelijk zo helend en brengt ons allen tesamen.”

“Al bij het eerste verhaal ging er voor mijn zoontje een wereld open. Hij voelde zich zo erkend en niet meer alleen of raar. Met een krop in mijn keel hebben we daarna de opdrachten gedaan en nog nooit kon hij zo open praten over zo’n zaken. Voor ons is het boek echt fantastisch!”

“Mijn voorleespubliek (bijna 6 en 4 jaar oud) zit elke woensdagnamiddag met gretige oortjes te luisteren naar één van de verhaaltjes. Daarna wordt er gekleurd en geknutseld. Heel leuk! Dikke proficiat van een bewonderende oma!”

Van (yoga)leerkrachten

“Ik blijf nog vaak een warm gevoel krijgen van jouw boeken. Als ik mijn leerlingen hoor zeggen: ‘Ik kan het of zit dit in mijn waarheidskoffertje?’ Zo mooi om te zien wat jouw verhalen doen met onze kinderen!”

“Ik gebruik deze boeken met veel enthousiasme. Er werden heuse lesvoorbereidingen aan gebreid. De twee boeken zijn voor mij schatten die ik niet loslaat.”

“De collega’s zeiden: ‘Zo geef je kinderen een taal om moeilijke dingen bespreekbaar te maken!’”

“De kinderen zijn dol op je verhalen! Een echt toppertje dat boek van jou!

“Vorig schooljaar een heel jaar gewerkt rond de verhalen van gevoelige oortjes in de kinderyogalesssen. Schitterend! Bedankt voor het geweldige materiaal!”

Van coaches, therapeuten, hulpverleners

“Je bent waarschijnlijk al wel enkele keren naar de bibliotheek geweest op zoek naar een boek over slapen gaan, op het potje, nieuwe situaties, … Boeken genoeg over alle mogelijke thema’s. Hetgeen nog ontbreekt is een boek waarmee je ook echt iets kan, meer dan enkel voorlezen. Goed nieuws, het boek bestaat en het is prachtig!”

“De laatste maanden moet ik veel minder voorbereiding steken in mijn sessies, omdat ik terug kan vallen op een uitgewerkt aanbod van 20 verhalen!! Je doet het met inhoud en niet via bijna loutere methodiek. Dat is je kracht!”

“Ik ben meteen met de verhalen aan de slag gegaan in de praktijk. Prachtig gewoon! En ik heb zelf traantjes voelen biggelen … zo helend voor mijn kinderhart. Dank je!”

“Ik zie dit boek als therapie voor gevoelige kinderen maar dan zonder dat ze dat in de gaten hebben, want daarvoor is het te leuk.”

Recensies

Pluizer – deel 1 (4 sterren)
Pluizer – deel 2 (4 sterren)
Jan Stevens – boekensite Gent
Hooggevoelig heel gewoon (NL)
Leestafel (NL)