Van hulpverleners

De verhalen worden succesvol ingezet bij coaches en therapeuten, tijdens een sessie of workshop. Ook yogadocenten maken er graag gebruik van. Een kleine greep uit de reacties:

“Je bent waarschijnlijk al wel enkele keren naar de bibliotheek geweest op zoek naar een boek over slapen gaan, op het potje, nieuwe situaties,…. Boeken genoeg over alle mogelijke thema’s. Hetgeen nog ontbreekt is een boek waarmee je ook echt iets kan, meer dan enkele voorlezen. Goed nieuws, het boek bestaat en het is prachtig!”

“Het is eerlijk, kwetsbaar, fijn, … Geen verhalen waarin kinderen plots hun angst als bij toverslag overwinnen …”

“De laatste maanden moet ik veel minder voorbereiding steken in mijn sessies omdat ik terug kan vallen op een uitgewerkt aanbod van 10 verhalen!!  Je doet het met inhoud en niet via bijna loutere methodiek. Dat is je kracht!

“Je hebt iets heel moois in de wereld gezet, het voelt aan als heel erg juist. Telkens als ik je boek vastneem, voel ik tintelingen. ”

“Ik ben meteen met de verhalen aan de slag gegaan in de praktijk. Prachtig gewoon! En ik heb zelf traantjes voelen biggelen … zo helend voor mijn kinderhart.  Dank je!”

“Vorig schooljaar een heel jaar gewerkt rond de verhalen van gevoelige oortjes in de kinderyogalesssen. T was schitterend! Bedankt voor het geweldige materiaal om mee aan het werk te gaan!”

“Jouw boek gaat mee in ieder workshop en het is wonderlijk!”

“Ik zie dit boek als therapie voor gevoelige kinderen maar dan zonder dat ze dat in de gaten hebben want daarvoor is het te leuk.”

“Je verhaal verwoord precies de tips die therapeuten in geval van faalangst geven, maar dan op een grappige manier.”

“Wat een geweldig boek. Ik vind het een prachtige aanvulling binnen mijn coach praktijk en voor mijn eigen gevoelige kinderen.”

“Elk verhaal van het eerste boek is relevant voor ons. Want na een trauma of een plots overlijden, komen kinderen die het met die thema’s al in de knoei zaten, er helemaal mee vast te zitten.  En dus zoeken wij voortdurend methodieken om er rond te kunnen werken. De verhalen en de kaarten zijn daar echt ideaal voor. Ik zie zelfs al poppen van elk figuurtje, om de sessies verder mee aan de slag te gaan.”

“Je brengt het heel luchtig, dat geeft kinderen letterlijk lucht!!!!.”