Shut up and write!

Ik heb niet meer geschreven sinds 21 juli 2017, voila, dat is ook even de wereld in. De verhalen voor ‘de boeken die ik niet ging schrijven’, vloeiden bijna als vanzelf door mijn vingers. Ik noem mezelf dan ook liever geen schrijver, maar een verhalenvanger.
Nu ik een prentenboek voor kleuters (tadaaa!) wil maken, is het heel anders. Deze keer heb ik beslist om een boek te maken, omdat er zoveel nood aan is. Uitstelgedrag en faalangst liggen serieus op de loer. Ik heb nochtans fantastische supporters en ik weet dat ik gewoon moet beginnen en zien wat er komt.
En dus ben ik vanavond in Leuven, voor het evenement Shut up and write! Als dat geen sjot onder mijn eigen kont is. 🙂 No pressure, just playing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.