Team

Een boek maken en uitgeven in eigen beheer doe je niet alleen.  Maak kennis met mijn topteam!

Katrien (illustrator)

Ze behaalde haar masterdiploma vrije en toegepaste grafiek.   Illustreren maakt haar blij en houdt het kind in haar wakker.  Een kloddertje hier, een streepje daar, scheuren en plakken … heerlijk toch!
Wendy en Katrien leerden mekaar kennen tijdens een opleiding reiki. “Verhalen voor gevoelige oortjes” bracht hen weer samen.  Doordrongen van Wendy’s verhalen, vertaalt Katrien de woorden naar beelden.
Ze vindt het heerlijk om de personages een gezicht te geven en tot leven te wekken.  De chemie zit juist, woord en beeld zit op dezelfde golflengte.
Benieuwd naar meer?  Facebookpagina: Trienie illustreert en dingest


Beatrijs Peeters (eindredactie)

Ik leer Beatrijs kennen tijdens de yoga. Ze schrijft proza, poëzie en non-fictie. Haar boek Vals nest verscheen in augustus 2016 bij uitgeverij de Eenhoorn.
Beatrijs werkt voor verschillende uitgeverijen als redacteur, vertaler en ghostwriter. Ze is sinds 1996 schrijfdocent voor onder meer Stichting Lodewijk De Raedt en Creatief Schrijven. Ze geeft Literaire Creatie in het Stedelijk conservatorium voor muziek, woord & dans van Hasselt en academie De Vonk in Oud-Heverlee.
Beatrijs geeft ook privéschrijftraining en begeleidt auteurs in de zoektocht naar een sterke verhaalstructuur en een eigen schrijfstijl. Ze werkt voor Trefwoord, een van de weinige manuscriptbeoordelingsbureaus in Vlaanderen.
Haar tweede grote passie, naast schrijven met de pen, is schrijven met licht.
Benieuwd naar meer? www.beatrijspeeters.be

Nadia (lay-out)

Ze studeerde af als bachelor handel-burotica en ging aan de slag als leerkracht informatica.
Na enkele jaren specialiseert ze zich in grafische pakketten en leert ze meer over grafische vormgeving.  Wendy en Nadia leerden elkaar kennen als klasgenoten, worden collega’s en vriendinnen voor het leven.
Met ruim 15 jaar ervaring in onderwijs en informatica deelt ze met Wendy haar passie om kennis te delen met anderen.  Kennis delen via een boek is een ultiem voorbeeld hiervan.
Ze gelooft dat de mooie verhalen van Wendy en prachtige illustraties van Katrien hand in hand gaan met doordachte vormgeving en typografie.
Ondertussen specialiseert ze zich in mediawijs opvoeden en cyberpesten.
Benieuwd naar meer? Facebookpagina: Smartinmedia

Damien (muziek)

“Ik leerde Wendy kennen terwijl ze haar 2de boek aan het schrijven was. Ze vertelde mij over de thema’s van de nieuwe verhalen en ik hoorde daar meteen al wat melodietjes bij.
Toen ik de kans kreeg om haar nieuwe teksten te lezen, hoorde ik al snel zingende elfjes en brommende trolletjes in mijn hoofd. Een traag, walsende gitaar bij een bloeiende lelie, een zotte saxofoon voor Dolly en al haar poten en ik zag Izzy dansen op de tonen van een banjo.
De ene tekst en melodie volgde de andere op en ik kon snel 5 verhalen van het eerste en vijf verhalen van het tweede boek in liedjes omtoveren en voorstellen aan Wendy.
Toen ze de liedjes kwam inzingen, waren ze aangekleed. Naast de stem van Wendy gaan jullie ook die van mijn vrouw Catherine en van mijn dochters Natacha en Charlise horen in de liedjes, en wie goed luistert hoort mijn zware stem ergens ook verschuild op de achtergrond van een indiaanse tipi 🙂 Je leest het, we zijn nogal een muzikale familie.
Ik hoop dat jullie de muziek evenzeer appreciëren als de verhalen. Ik heb er alvast enorm veel plezier aan gehad om ze te mogen schrijven. Nu zijn ze van jullie, wij kunnen ze niet meer veranderen. Dat ze nog lang door jullie muziekinstallaties mogen klinken.
Wil je een eigen liedje laten componeren? Kijk op www.wemakeyoursong.com


Nancy (meditatie en voorwoord 1)

Nancy volgde diverse opleidingen en is nu actief als ouder-kindcoach. Ze begeleidt ouders en kinderen, geef lezingen en organiseert ook kampjes voor gevoelige kinderen.
Benieuwd naar meer? www.fonkelster.be

Katleen (voorwoord 2)

Dankzij de Social Media kwam Katleen in contact met Wendy.
‘Verhalen voor Gevoelige Oortjes’ omschrijft Katleen als pareltjes voor de ziel. Wendy schrijft vanuit het hart en dat straalt ieder verhaal op haar eigen unieke manier zo mooi uit.
Tijdens haar studies Bachelor ‘Kleuteronderwijs’ kwam yoga op haar pad.
Mede dankzij het beoefenen van yoga wist zij haar studies in combinatie met haar gezin succesvol af te ronden. Daarnaast voelde Katleen dat yoga haar leven op tal van andere vlakken verrijkte. Toen zij ontdekte dat yoga ook op kindermaat gedoceerd werd, heeft ze zich ten volle op in deze materie verdiept.
Benieuwd naar meer? www.vlinderboom.be

Patrick Brems (spelling)

Joeri Peeters (foto boek 1, tot derde druk) –  www.joeripeeters.com

Sabine Cuyvers (foto boek 2, vierde druk deel 1)