The making of … deel 4! Augustus en september

Er gebeurt dus weinig … Zo weinig dat ik even twee maanden samenvat. πŸ™‚

26/8: teksten verzenden

Ik verzend de negen verhalen naar Beatrijs voor eindredactie. Zowel zij als ik starten een nieuw schooljaar, altijd een drukke periode. Ik veranderde deels van job en werk nu twee volle dagen op het secretariaat van Qrios Kessel-Lo. Daarnaast geef ik nog wat les, ’s morgens. Ik moet schakelen van avondles en nachtraaf naar ochtendmens, en dat is wennen. Er is geen ruimte in mijn hoofd met alle nieuwe input.
Ook Katrien heeft het erg druk met allerlei projecten. Deel 4 staat on hold.

6/9: meester Wiedewip

In deel 4 zit een verhaal over twee kinderen die gitaarles krijgen van meester Wiedewip. Even checken bij een gitaarleraar of hetgeen ik schrijf een beetje klopt. Ik vraag raad aan Kirri Valvekens, een bevriend muzikant. Hij leest het verhaal en ik krijg, naast tips, volgende feedback: ‘Hey Wendy, wauwww!! Keimooi geschreven!!” Dank je, meester Wiedewip. πŸ™‚

kirri

21/9: Katriens eerste boek!

Het is er! Katrien schreef en tekende haar eerste eigen boek. Een prachtig prentenboek werd het. Proficiat, Katrien! Zeer verdiend.

katrien-met-boek-280x300

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *