The making of … deel 4! Juli

7/7: Bestellingen …

Ik ben in Spanje op verlof, maar de pc is mee voor de bestellingen. Ik zorg voor de administratie, pakbonnen en verzendetiketten. Mijn vader pakt in en verzendt. Een goed geoliede tandem en dat is nodig, want het gaat weer erg hard.

8/7: Herschrijven …

Ik heb ze mee in mijn valies, de negen verhalen. Vandaag neem ik de tijd om ze te herwerken in de strandbar. Ik zit er bijna alleen. Er speelt een leuk muziekje op de achtergrond, ik heb beachview en een mojito. Het schrijversleven … 🙂

21/7: Podcastinterview

Enige tijd geleden vroeg Katrien van Campenhout me of ik zin had in een podcastinterview. Onderwerp: de boeken, maar ook hoogsensitiviteit. Hier kan je het interview beluisteren: Aflevering 14: De kracht van je hoogsensitiviteit, met Wendy Janssens (katrienvancampenhout.be)

FB_IMG_1625135055666-700x268

24/7: Meter deel 4

She said yes! Gisterenavond sprak ik af met eindredactrice Beatrijs Peeters. We hebben een bijzondere klik van bij het begin en dat is alleen maar gegroeid. Ik moest dus niet lang nadenken over het voorwoord en meterschap van deel 4. Het wordt een bijzondere uitgave. 1f642  Je leest meer over haar en de andere meters op www.verhalenvoorgevoeligeoortjes.com/team

28/7: Schets

Katrien zendt een schets van de ijsmeermin. Dat voelt altijd als een feestdag.

ijsmeermin-300x234

En dat was het zo ongeveer voor juli. Vakantiemaanden blijken niet meteen de meest productieve. 🙂 Voorlopig panikeer ik niet. Komt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *