The making of … deel 4?! November

6/11: Opdrachten

De energie van maatje Nancy van Fonkelster mag niet ontbreken bij het maken van boek 4. Door haar vele ervaringen met kinderen kan ze de verhalen en opdrachten perfect mee invoelen en bijsturen. Fijn om dit samen te doen en er eventjes weer helemaal in te zitten. We hebben nog werk … veel werk … 1f642

nancy-en-ik-300x280

11/11: Knopen doorhakken

Katrien en ik bespreken vandaag ‘het schema’. Als je hier een beetje volgde, is het duidelijk dat we momenteel niet in de juiste drive zitten, om diverse redenen. Januari 2022 is niet haalbaar, we gaan voor ‘het voorjaar van 2022’. 
Vanaf 20 november vliegen we er weer in en hoop ik hier regelmatig nieuws te kunnen posten. 🙂

29/11: Tekeningen spijttapijt

Als de energie van Katrien en mij samenvloeien, gebeurt het … Vanavond plaatste ik vier tekeningen bij Het spijttapijt. Sommige nog ruw, andere meer afgewerkt, maar nu al schoooooon! 2764
De chats vliegen over en weer en het stroomt weer alsof er nooit een pauze is geweest. Er biggelen tranen over mijn wangen terwijl ik dit schrijf. We’re back! 1f4aa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *