The making of … deel 4! Oktober

5/10: kunstwerk

Beatrijs werd vandaag in de bloemetjes gezet als leerkracht, zo verdiend! Ze is de enige die in mijn teksten mag broddelen. ๐Ÿ™‚ Elk woord van het artikel klopt, maar dat wist ik ook al voor ze het kunstwerk kreeg.

beatrijs-2-700x286

6/10: eindredactie klaar

Ik krijg mijn teksten terug. Dat blijft toch altijd een beetje spannend. Leer ik bij qua schrijven? Laat ons zeggen dat ik dezelfde fouten blijf maken, hoewel ik er extra probeer op te letten. Och ja, ieder zijn talent zeker. Heel tevreden met de aanpassingen en opmerkingen. Ik plaats alle teksten weer in Indesign en stuur deze versie door naar Katrien. Ze kan nu echt starten. Ik stuur ze ook nog naar Nancy, mijn maatje van de zee. Haar feedback is ook altijd zeer waardevol.

Misschien had ik dit even nodig om er weer in te komen.

7/10: cover

Wow, Katrien is in actie geschoten en toont me een schets voor de cover. Zo leuk! De aanpassingen vliegen over en weer en uiteindelijk zijn we al best tevreden met de look and feel. Zilveren spotlak erbij, yes, komt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *