Verzonden!

Kotsmisselijk van de stress, maar 2u na de deadline is deel 2 vertrokken! Ik herinner me dat ik bij deel 1 dacht ‘never again’. Tja …

Donderdagmorgen zat ik samen met Katrien voor de laatste aanpassingen. Vrijdag gingen Nadia en ik aan de slag, d-day voor de lay-out. Plezant om dit te kunnen doen met het andere ‘blondje’ van ’t regentaat. 1f642    Al 20 jaar steunt ze me bij mijn ‘projectjes’. We zijn beide nogal perfectionistisch ingesteld en dus werkten we de klok rond.  Daarna was het weer aan mij.

nadia-2-169x300

 

 

 

 

 

 

We kenden niks van coverafwerkingen toen we deel 1 maakten. Gelukkig gaf onze drukker een (letterlijk) gouden tip en kozen we voor deze:

UV-Spotlak

Dit is glanzende of matte lak op basis van UV-licht droging. Deze spot-UV-lak wordt plaatselijk aangebracht op bijvoorbeeld de titel of een afbeelding. Met gebruik van UV Spotlak worden belangrijke elementen op de cover uitgelicht. Het heeft een hoge attentiewaarde door het contrasterende effect. Het gebruik van spot UV-lak geeft een boek een chique uitstraling.

De kleur voor deel 2 is gekozen. Blingbling zal het zijn! Benieuwd of jullie ook nu weer over de kaft zullen wrijven. 1f642

Deel 2 werd in ieder geval met veel 2764  gemaakt, door heel het team. Nog vier weken …

De achtergrond van de cdhoes kan ik ook alvast onthullen.  De muziek zal er magisch op klinken 🙂

Cd_hoesje-300x150

 

 

 

 

Morgen wordt de cover nog afgewerkt en verzonden.  En dan even rust …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.