Voorlezen en knutselen @ Koffiesalon Mathilde

Hoe gezellig kan het zijn?  Deze namiddag waren we te gast in Koffiesalon Mathilde te Schaffen.  We waanden ons weer in grootmoeders tijd en lazen het verhaal van de verbeeldkleren waarbij Katrien de rol van Alfredo en het Konijn heel serieus nam 😉  Zoon Lucas zorgde voor de tekeningen.  Erna maakten de kinderen hun eigen verbeeldkleren en deze keer hadden we zelfs een tienerversie (zie laatste foto).

 

Het wordt me vaak gevraagd: “Mag ik workshops geven met het boek?”
Natuurlijk, heel graag! Laat het me even weten zodat ik je activiteit mee kan verspreiden (en ook wel een beetje omdat ik curieus ben 1f609  ).
Heb je leuke foto’s of reacties die je wil delen? Daar doe je me veel plezier mee.
Voorlezen en knutselen maar in 2017! De kids genieten ervan en stiekem de volwassenen ook 1f642

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.