Week tegen pesten …

De week tegen pesten is volop aan de gang. Overal zie je de vier stippen opduiken. Met elke stip die je zet, ga je akkoord met één van deze stellingen:

🔘 Ik vind pesten niet oké en zal er nooit aan meedoen.
🔘 Ik praat erover als pesten mij verdrietig of bang maakt.
🔘 Ik sluit niemand uit, voor mij hoort iedereen erbij!
🔘 Ik zal altijd proberen op te komen voor iemand die gepest wordt.

Wil je werken rond pesten, thuis of in de klas? Het verhaal van de waarheidskoffer (deel 1) heeft pesten als thema. De opdrachten, het liedje en de knutselactiviteit zorgen voor een diepgaande verwerking.
Wat zit er in jouw waarheidskoffer?

2 gedachten over “Week tegen pesten …

 1. Harlinde Verschuere schreef:

  Ik heb interesse in de waarheidskoffer!
  Ik ben zorgcoördinator van een lagere school in Tremelo, De Cocon.
  Vriendelijke groet,

  Harlinde Verschuere

  • Wendy Janssens schreef:

   Dag Harlinde, bedankt voor je interesse. Het verhaal van de waarheidskoffer staat in deel 1 van verhalen voor gevoelige oortjes. Het is dus niet apart verkrijgbaar. Als ik het goed heb, vind je het boek in de bib in Tremelo. Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.