Wie wil de hoofdrol?

Een paar weken geleden begon ik aan een verhaal met Cloë (bedankt voor de suggesties) clownvis in de hoofdrol. Het zou gaan over een clownvis dus die vond dat ze altijd vrolijk moest zijn omdat haar naam dat nu eenmaal vroeg. Halverwege begon het te wringen. Ze wou geen hoofdrol 😉
Otto octopus maar al te graag. En dus werd het een verhaal met het thema overprikkeling. Probeer maar eens stil te zitten en op te letten als 8 tentakels alles aanvoelen. Cloë neemt Otto mee naar een dolfijn die hem leert om daarmee om te gaan.

Toen het ‘klaar’ was schoot me ineens te binnen dat Katrien me in maart eens een tekening doorstuurde die ze maakte op haar iPad, als testje van een nieuwe app. Mijn mond viel bijna open toen ik die weer opende, compleet met de zwarte inkt die ik beschrijf. Ze heeft voorspellende gaves volgens mij 😉

Morgen vertrek ik richting Adinkerke naar mijn maatje van Fonkelster. Woensdag verwelkomen we 9 kids op de kinderboerderij voor een 3-daags kampje. En Otto en Cloë mogen alvast mee! Vuurdoopje …

otto-300x212

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *